mainimg.jpg

Telehulp

De bediening op afstand van elke willekeurige computer via het internet!
Via Telehulp wordt het bedienen van computers via het internet kinderspel.Image

Telehulp is de remote-oplossing van SOS-Service voor een eenvoudige en snelle desktop-sharing. Wij kunnen de computer van een ieder op afstand bedienen om online ondersteuning te bieden, of op uw computerscherm een presentatie te houden en zelfs bestanden naar uw computer toe sturen en tevens vanaf uw computer versturen. Dit alles zonder dat u zich met firewalls, IP-adressen of NAT/router-configuratie bezig hoeft te houden.

Via een door ons op maat gemaakte Quick-support applicatie hoeft u niets anders te doen dan op het Quick-support pictogram te klikken op de website van Telehulp.

Vervolgens geeft u ons uit het scherm dat is verschenen, de ID-code. Het wachtwoord hebben wij vooraf ingesteld. Uw ID-code blijft altijd hetzelfde, op basis hiervan bouwen wij statistieken op die weer als grondslag dienen voor de facturering. Het wachtwoord zal iedere maal veranderen wanneer u om support verzoekt, het is dus volledig veilig.

Voordelen van het gebruik van onze remote-support.Image

*             Telehulp maakt gebruik van het programma Teamviewer. Dit is een zeer veilige oplossing voor onderhoud en support op afstand. De versie die wij gebruiken beschikt over volledig beveiligde bestandskanalen met Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding en voldoen daarmee aan de veiligheidsnormen van https/SSL. Dit systeem wordt o.a. ook door banken gebruikt.

*             Een afspraak voor remote-support is vaak sneller te maken dan een bezoek on-site. Er worden voor onze contract-klanten vaste momenten in de week gereserveerd om hen remote support te bieden.

*             De grootste problemen bij het gebruik van software voor onderhoud op afstand worden doorgaans door firewalls, geblokkeerde poorten en NAT-routers voor lokale IP-adressen veroorzaakt. Met TeamViewer zijn al deze problemen verledentijd. Telehulp/TeamViewer vindt uw computer ook door firewalls heen. Dus verder geen voorinstallatiekosten, direct hulp op afstand.

*             Wij behoeven voor kleine storingen niet meer on-site te komen. Dat bespaart op voorrijdkosten en tevens is het tarief aantrekkelijker door support per minuut te kunnen berekenen, i.p.v. per half uur.

Ad-hoc support kost € 1,33 per minuut excl. BTW (uurtarief € 80,00 excl. BTW)

(minimum sessieduur is 5 minuten).

*             Tevens is er de mogelijkheid om een jaarcontract af te sluiten voor remote-support, hiervoor geldt een ander minuuttarief. Bij afname van een groter aantal sessies per jaar is dat zelfs nóg voordeliger.

De kosten voor remote-support op contract zijn € 50,00 excl. BTW per jaar per computer. U betaalt dan aanvullend € 1,00 per minuut (geen minimum sessie duur) excl. BTW

Uw break-even ligt dan bij 150 minuten support per jaar, of anders gezegd iedere maand een kwartier support! Of gebruikt u gemiddeld al een kwartier per week, dan is het binnen 2,5 maand al goedkoper!

*             Voor meer dan 3 computers zijn er speciale afspraken te maken. Neem hiervoor contact met ons op.
*             Referenties: de software van Teamviewer wordt gebruikt door o.a. onderstaande bedrijven;
ImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage
ImageImageTeamViewer is er voor Windows en Mac OS X
en maakt zodoende ook een platform overkoepelend
besturen op afstand mogelijk.